Aquest cap de setmana del 5 i 6 de novembre s’han disputat dos partits de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes amb victòries del CE Costa Daurada al Nivell 1 i del CB Pardinyes al Nivell 2 de la competició.

Dissabte es va disputar el partit de la segona jornada de la Lliga Catalana Nivell 1 entre el BCR CEM Hospitalet Afaniad-Vinaròs contra el CE Costa Daurada, un partit molt igualat fins al descans, amb un quart per cada equip i un resultat favorable als visitants al descans per 19 a 22. El tercer quart va ser el decisiu del partit ja que el CE Costa Daurada va guanyar per un parcial de 8 a 23, sentenciant d’aquesta manera el partit que va finalitzar amb 46 a 65, segona victòria de l’equip de Reus aquesta temporada.

Diumenge es va disputar el partit ajornat de la primera Jornada de la Lliga Catalana Nivell 2, amb el debut del Corporació Fisiogestión CB Roser en competició oficial visitant la pista del CB Pardinyes, un partit igualat entre els dos equips que finalmente es va decidir a favor de l’equip local per un ajustat 32 a 26.