Qui som i què fem

El millor club esportiu adaptat a Reus

Sigui quina sigui la teva passió, practica-la al nostre club esportiu. Disposem d’una àmplia gamma d’instal·lacions i els nostres entrenadors estan sempre disponibles per oferir-te consells tècnics que t’ajudaran a millorar el teu nivell de forma física. Si ets un professional o bé si formes part d’una família amb nens, estem segurs de que trobaràs una activitat que t’encantarà aquí al Club Esportiu Costa Daurada. Estem ubicats a Reus, i pots enviar-nos un missatge a través d’aquesta pàgina si tens alguna pregunta.

Més enllà del cos

Ser esportista és molt més que cuidar del teu físic. Ser esportista és una actitut, un estil de vida. És una forma d’enfrentar el dia a dia que et portarà a conèixer a companys i rivals, els teus amics, que t’acompanyaran en aquest camí de superació, esforç i emocions.

Guiant-te fins a l’èxit

Ens sentim orgullosos de tindre un equip d’entrenadors excepcional, persones qualificades i apassionades per la seva feina i l’esport. Seran ells els encarregats d’acompanyar-te i d’exigir-te per a que assolim les teves metes junts. Dóna-li el tret de sortida al teu nou jo.