Aquest cap de setmana del 26 i 27 de novembre s’han disputat els partits corresponents a la tercera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del CE Costa Daurada B, Comkedem, Corporació Fisiogestión CB Roser i els Màsters FCEDF.

Diumenge es van disputar tots els partits d’aquesta jornada. El líder de la competició, el CE Costa Daurada B, va jugar com a visitant al Polilleuger Municipal Alberich i Casas de Reus davant el Azul Marino Asnimo Binissalem al que van guanyar per 35 a 53, en un partit força igualat al començament i que, poc a poc, el CE Costa Daurada va anar ampliant les diferències fins al final del partit. Comkedem no va donar cap opció al CB Pardinyes de Lleida al que va guanyar per un contundent 42 a 16. Per la seva banda, els Màsters FCEDF van jugar a la seva pista davant el CB Granollers al que van guanyar amb superioritat per un resultat final de 42 a 26. Finalment, el Corporació Fisiogestión CB Roser, va aconseguir la seva primera victòria en competició oficial davant el Bamesad per un ajustat 25 a 22.

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre es disputen els partits corresponents a la quarta jornada del Nivell 2 de la Lliga Catalana i darrera d’aquest 2022. En el següent enllaç es pot accedir al calendari i resultats de la competició.

Font:https://esportadaptat.org