Aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre s’han disputat tots els partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del CE Costa Daurada B, Comkedem, CB Granollers i l’Azul Marino Asnimo Binissalem.

Dissabte es va disputar el partit entre el CE Costa Daurada B i els Màsters FCEDF, un partit dominat per l’equip local amb parcials favorables en tots els quarts, arribant al final de partit amb un marcador favorable al Costa Daurada B per 61 a 29. Diumenge es van disputar la resta dels partits de la jornada. El CB Granollers va guanyar al Corporació Fisiogestión CB Roser en un partit molt igualat fins al descans i que es va decidir al tercer quart amb un parcial de 12 a 5 a favor de l’equip local, durant el darrer quart, el Granollers va anar augmentant les diferències fins el 36 a 16 final. El Comkedem jugaba a Reus davant el Bamesad, un partit dominat en tot moment per l’equip visitant que va guanyar amb autoritat per un marcador final de 34 a 62. Finalment, l’Azul Marino Asnimo Binissalem va guanyar a la pista del Dissalud CB Pardinyes de Lleida per 14 a 56.

Aquests partits de la tercera jornada són els darrers d’aquest 2022 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 que, el cap de setmana del 14 i 15 de gener, tornen a la competició amb els partits corresponents a la cinquena jornada de competició. En el següent enllaç es pot accedir al calendari i resultats de la competició.