El cap de setmana del 22 d’octubre comença una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb la participació aquesta temporada de quatre equips, un més que la temporada anterior.

L’UNES FC Barcelona, l’actual campió de la Supercopa Catalana, torna a disputar la Lliga Catalana, competició que compaginarà amb la seva participació a la 1ª Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes. El CE Costa Daurada (actual campió de la competició), CEM L’Hospitalet i el Bàsquet Girona són els altres equips que competeixen en aquesta edició de la competició, una Lliga Catalana que els servirà com a preparació per la seva presència a la 2ª Divisió de la “Liga Nacional” que comencen tots tres equips al mes de desembre.

El primer partit d’aquesta edició és dissabte 22 d’octubre entre el CE Costa Daurada i el Bàsquet Girona. La competició consta d’una fase d’anada i tornada entre tots els equips que determinarà el campió. La competició finalitza a finals de maig de 2023, just abans de la disputa de la Copa Catalana als Jocs Catalans.

 

Font:https://esportadaptat.org