Aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig s’han disputat els darrers partits ajornats de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes, tant al Nivell 1 com al Nivell 2 de la competició, on l’UNES FC Barcelona i l’Azul Marino Asnimo Benissalem s’han proclamat campions.

En la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1, l’UNES FC Barcelona ha disputat el darrer partit de la competició davant el RehaGirona Bàsquet Girona al que ha guanyat, finalitzant d’aquesta manera invicte la competició d’aquesta temporada per davant del CE Costa Daurada i el Girona. Per la seva banda, l’Azul Marino Asnimo Benissalem ha guanyat en la seva primera participació la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb un total de 26 punts, per davant del CE Costa Daurada B i el Comkedem i Màsters FCEDF empatats a 23 punts.

La propera cita del bàsquet en cadira de rodes català serà la Copa Catalana entre el RehaGirona Bàsquet Girona i el Pisos.com CB Granollers, dins de les competicions dels Jocs Catalans del 3 i 4 de juny a Martorell i que es podrà seguir en directe al següent enllaç del Canal de Youtube de la FCEDF.

Font:https://esportadaptat.org