Aquest dissabte 20 de maig s’ha disputat el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1, entre els dos equips més forts de la competició, l’UNES FC Barcelona i el CE Costa Daurada.

El partit, disputat al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, va començar força igualat entre els dos equips, 21 a 18 al final del primer quart. Durant el segon quart, els jugadors dirigits per Òscar Trigo van agafar una diferència en el marcador que l’equipp visitant ja no va poder remuntar, al descans el marcador era favorable a l’UNES FC Barcelona per 41 a 20. Durant la segona part va continuar el domini local arribant al final del partit amb un resultat de 86 a 43 favorable a l’UNES FC Barcelona. Aquesta és la segona victòria consecutiva de l’equip blaugrana ja que la setmana passada va guanyar al Basquet Girona.

El proper cap de setmana es disputa el partit que falta per finalitzar la competició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 d’aquest any, ja que el BCR CEM L’Hospitalet s’ha retirat de la competició.

Foto (UNES FC Barcelona)

Font:https://esportadaptat.org