Aquest diumenge 5 de desembre s’ha disputat el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana de Nivell 2 entre el Pisos.com CB Granollers i el CE Costa Daurada, amb victòria per l’equip visitant per 34 a 53.

L’equip de Reus va dominar el partit des del primer quart, el resultat al final d’aquest quart ja era favorable al CE Costa Daurada per un clar 4 a 18. El pisos.com CB Granollers va reaccionar durant el segon quart on es va veure molta més igualtat entre els dos equips, mantenint pràcticament la mateixa diferència en el marcador al descans, 15 a 31. L’equip local si que va guanyar el parcial del tercer quart per un ajustat 12 a 10 tot i així, el Costa Daurada encara dominava clarament en el marcador, una diferència que es va ampliar en el darrer quart de partit fins arribar al 34 a 53 final.

El cap de setmana del 18 i 19 de desembre es disputa la tercera jornada de competició amb els partits, CB Pardinyes vs CB Costa Daurada i Bamesad contra Pisos.com CB Granollers. Comkedem és l’equip que descansa en aquesta jornada.