Aquest cap de setmana del 10 i 11 de juliol es disputa el 27è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 10è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona), una oportunitat única per veure a la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes competir contra Seleccions i equips internacionals.

Els jugadors seleccionats pel cos tècnic de la selecció, Miquel Romaguera (Seleccionador) i Yerai Marín (ajudant) són: David Jofre (CB MIFAS), Àlex Lara (CE Costa Daurada), Alfredo Guerrero (Fundació Joventut de Badalona), Òscar Pérez, Àngel Hernández, Carles Molina i Biel Carbó (UNES FC Barcelona), Maria Pastor, Toni Burrueco, Biel Llopis, Jordi Diente i Alejandro Baca (CE CEM BCR Hospitalet). Aquesta llista pot sofrir alguna modificació en funció dels resultats dels test d’antígens que s’hauran de fer els esportistes seleccionats abans de la competició. Aquest dijous 8 de juliol hi ha prevista una sessió d’entrenament de la Selecció al CEM de l’Espanya Industrial.

Els partits de dissabte de la Selecció Catalana i els dos partits de la Fase Final de diumenge es podran veure en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

DISSABTE 10 DE JULIOL

09.30 h Partit 1 – Fase 1: Bulgària vs. Tolouse
11.15 h Partit 2 – Fase 1 : Catalunya vs. Marseille (Streaming)
13.00 h Partit 3 – Fase 1 : Bulgària vs. Marseille

16.00 h Partit 4 – Fase 1 : Tolouse vs. Catalunya (Streaming)
17.45 h Partit 5 – Fase 1 : Marseille vs. Toulouse
19.30 h Partit 6 – Fase 1: Catalunya vs. Bulgary (Streaming)

DIUMENGE 11 DE JULIOL

09.30 h 3r / 4t lloc – Fase2: Partit entre el 3r i 4t classificat fase 1 (Streaming)
11.15 h EXHIBICIÓ
12.15 h La gran final – Fase 2: Partit entre el 1r i 2n classificat fase 1 (Streaming)
13.45 – 14.00 h Cerimònia de clausura i Lliurament de premis i parlaments

Els partits de dissabte de la Selecció Catalana i els dos partits de la Fase Final de diumenge es podran veure en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Font:https://esportadaptat.org