Tot a punt per començar una nova temporada de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes que, aquest any, tornarà a comptar amb dos Nivells de competició. Els calendaris dels dos nivells ja estan definits i seran vuit els equips que hi participaran.

El Nivell 1 de la Lliga Catalana comptarà amb la participació de tres equips, el Costa Daurada, CB MIFAS i el CB Granollers que començaran la competició dissabte 27 de novembre. Pel que fa al Nivell 2 de la Lliga Catalana, un nivell de competició enfocat principalment als nous equips i per la promoció dels joves valors del bàsquet català, la Lliga comptarà amb un total de cinc equips, Costa Daurada, Comkedem, CB Granollers, CB Pardinyes i Bamesad (Castelló). El nivell 2 de la Lliga Catalana comença la competició el cap de setmana del 20 i 21 de novembre.

Els equips tenen un mes de preparació i pretemporada per començar les Lligues Catalanes. En el següent enllaç es pot accedir al calendari del Nivell 1 i Nivell 2. La competició oficial va començar dissabte 9 d’octubre amb la Supercopa de Catalunya amb victòria del FCBarcelona davant el BCR CEM L’Hospitalet Afaniad Vinaròs.

 

Font:https://esportadaptat.org