Aquest cap de setmana ha estat l’últim partit de la temporada a casa, ja està arribant a la seva fi, i ens visitava la anhelada escola Afa, després de dues temporades endarrerint partits, per fi va arribar el dia, aquí van arribar i amb les piles posades amb jugadors de Barça que lògicament, van marcar el ritme de partit. Un partit molt disputat, en diverses ocasions el Costa es va posar per davant, cosa que feia que Afa comencés a seguir més de prop els jugadors que destacaven del Costa, acabant el primer quart amb un empat a 16 a l’electrònic.
La Calor s’anava apoderant de l’Olímpic de Reus, però les espases estaven en tot l’alt, li estàvem plantant cara a tot un equip alimentat amb alguns jugadors de primera divisió i el paper era impressionant. Lògicament els jugadors locals se li anaven les forces i es veien obligats a moure la banqueta, i acabant el segon quart amb un 10 a 13 en contra, es va començar a moure la banqueta, els nervis es van apoderar dels locals i ja a poc a poc les distàncies eren més llargues així es va acabar el tercer període amb un 4 a 15 en contra.
Bé és cert que es seguia lluitant, però cada vegada amb menys força i el partit va arribar a la seva fi amb un resultat de 38 a 58, però voldria a part de felicitar l’escola Afa per la Victòria, destacar alguns detalls dels jugadors locals.
Alguns d’ells, em deien el poc que aportaven a l’equip, però avui més que mai, tenien un exemple a la pista a destacar, Jesús, que tot i no anotar cap punt, qualla un extraordinari primer i segon temps, fins que va ser canviat, va fer un excel·lent partit, això demostra un cop més, que per aportar no és imprescindible anotar i això us ha de servir d’exemple, el que més anota està per això, després hi ha altres jugadors que han de fer la feina més bruta de la qual no destaca, però sense ella l’equip no funciona.
Tots quan arribem al Costa estaven sense cap coneixement en Bàsquet i només has de mirar la gent, ha crescut i està jugant a un gran nivell, només has de posar una mica més de tu mateix, sobretot en els entrenaments, de vegades perquè estem cansats, creiem que hem fet una bona feina i no és així, sempre has de posar una mica més per arribar a la meta, si ens retirem quan ens sentim cansats, mai arribarem, el meu consell amb tot l’afecte és que alguns es cansen massa de pressa i hem de posar més de nosaltres mateixos, us animo a fer-ho. Felicitat Jesús.
Per descomptat també felicitar la resta de l’equip, però volia destacar a Jesús, per la qual cosa el significa en l’equip i l’exemple que pot donar a tots aquests que creuen que és impossible, benvolguts-es, TOT ÉS POSSIBLE.
Ara estem a l’espera que s’acabi la jornada, per saber amb qui jugarem la Final a Quatre B. és jugue diumenge que ve, i anirem informant les nostres xarxes socials així com la nostra pàgina web en construcció. Donar també les gràcies a l’afició que no ha parat d’animar-nos, Siguin en aquesta línia. Gràcies