El diumenge 6 de juny de 2021, el Club Esportiu Costa Daurada, va tornar a viure una d’aquestes experiències que se’t queden a la retina uns dies. Encara que bé és veritat que no semblava tan important perquè l’equip va viatjar amb una tranquil·litat que no era normal.

L’equip es va traslladar amb molts problemes de puntuació ja que una de les nostres jugadores, Paqui, va caure de la convocatòria per una lesió sobtada. Així que afrontàvem el Partit contra l’amfitrió el Mifas, amb il·lusió però amb molta precaució. Va començar la trobada de la Final a Quatre, sorprenentment, sense els 24 segons, cosa inexplicable en una final, això demostra que el pressupost de la federació és escàs en cas contrari no s’entén. Si volíem jugar la final a la tarda havíem de guanyar la primera trobada, cosa que es va fer. I ja tot s’enfocava amb la gran final, el Barça aquest any no ha guanyat res i tot el deixava en mans de la seva escola Afa.

El Costa tampoc havia guanyat res però veníem d’una altra final Four a Granada la qual es va viure amb molta intensitat. Era la segona final a Quatre en poc menys d’un mes. Aquest cop li tocava a l’equip B. La veritat és que les espases estaven en tot l’alt, portant-se el primer quart Afa amb un 8 a 13 ja que el Costa jugava com a local. Ja en el segon quart el Costa es va entonar i va guanyar aquest quart per 10 a 6. Això va deixar l’electrònic a la mitja part amb un punt amunt per Afa, punt que ens faria molt de mal al final.

Va començar el tercer quart i tot va quedar igual perquè es va empatar a 8, igual que l’últim quart que va finalitzar en un 11 a 11, l’electrònic va arribar a la seva fi amb un 37 a 38, favorable a Escola Afa.

Felicitar l’Escola Afa per la seva victòria.

Voldria fer un prec a la Federació Catalana, que per a la pròxima ocasió si no hi ha diners per posar els 24 segons i Àrbitres de veritat, que ho demanin als clubs per així poder jugar els partits amb més ganes i seguretat.

Fa mal una mica perdre amb aquest resultat, encara que els nostres jugadors van donar tot pel partit, però estava clar que després de com va anar tot el partit d’igualat, un petit detall podia decantar la balança, cap a un costat o cap a un altre. Aquesta vegada va ser desfavorable, tornarem perquè la balança es decanti pel Costa. Felicitats als meus jugadors pel seu esforç i animar-los ja que de tot s’aprèn, no decaure i a per una altra cosa. La temporada vinent, estarà aquí abans del que pensem i ha d’agafar-nos preparats. Així que només queda treballar, per perdre en una final, has de ser-hi i nosaltres hi hem estat amics meus, així que us felicito i us dono les gràcies.

Anirem anunciant a través de les nostres xarxes i web d’activitats algun que altre amistós hi ha previst, però encara sense concretar, moltes gràcies a tots els nostres seguidors i amics, famílies, etc. Seguirem informant.