Aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de bàsquet en cadira de rodes 3×3 al “Polideportivo Rafael del Pino” de la ciutat de Toledo amb la participació de Seleccions de Melilla, País Basc, Múrcia, Madrid i Catalunya.

Durant la jornada de dissabte, Catalunya va jugar els partits del seu Grup. El primer contra Múrcia a la que va guanyar per un marcador final de 8 a 2, davant el segon equip de Melilla va guanyar per 9 a 2 i, finalment, davant el primer equip de Melilla va guanyar per 7 a 3. Diumenge, a la jornada final del Campionat, Catalunya va guanyar per un ajustat 8 a 7 a Madrid, per 7 a 5 a Múrcia i, a la gran final, al País Basc, per 12 a 11 amb una gran cistella final de Yerai Vendrell, proclamant-se d’aquesta manera Campiona d’Espanya de bàsquet en cadira de rodes 3×3 en edat escolar.

Els jugadors catalans que han format part de la selecció per aquest Campionat han estat: Elias Banomar (Bàsquet Girona), Sergi de Dios i Joan Cortina (Comkedem) i, Yerai Vendrell (C.E. Costa Daurada). L’equip tècnic està format per Miquel Romaguera com a seleccionador i Laia Planella com auxiliar tècnic.

Font: https://esportadaptat.org