El divendres 20 de D’octubre La ciutat de Reus acollirà per primera vegada una Jornada Inclusiva de mostra d’esports adaptats. La jornada està organitzada per les regidories de Benestar de l’Ajuntament de Reus, Reus Esport, la Federació Catalana d’Esport Adaptat i diverses entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat

La jornada inclusiva es portarà a terme a la plaça de la Llibertat de Reus, la tarda del divendres de 17 a 20:00h. La finalitat principal de l’activitat és que tota la població pugui veure, provar i gaudir amb l’esport adaptat i conèixer diferents modalitats esportives. Els participants podran provar les diferents estacions esportives i practicar totes les que vulguin.

Aquelles persones que practiquin set modalitats esportives tindran un obsequi (fins a fi d’existències) de la I Jornada Inclusiva de Reus. Entre els esports que es podran practicar destaquen el bàsquet en cadira de rodes, l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, boccia i handbikes entre d’altres esports i activitats.

Les estacions són les següents:

Font:https://www.reus.cat